Casks
- R.M. REAGAN
- Apr 4
- 1 min read
ვისკის ეტიკეტზე ხშირად გხვდებათ კასრის დასახელებები... ამ ილუსტრაციით კარგად გაარჩევთ რომელი რა მოცულობისაა...
მცირე მოცულობები ზოგადად უფრო ინტენსიურად გადასცემენ გემოს და არომატს დისტილატს... ამიტო თუკი ერთი კასრის რელიზია სჯობს ჰოგსჰედი, ბარელი ან ქუორთერი იყოს... თუმცა საბოლოო ჯამში ყველა საჭიროა როცა მასტერ ბლენდერი აკუპაჟებს და კომპოზიციას კრავს სინგლ მალტ ან ბლენდირებული ვისკისთვის!

Comentarios